Türk Kardiyoloji Derneği'nin, Nobel İlaç'ın desteğiyle yaptırdığı 'Kalp heykeli', Şişli Evlendirme Dairesi önündeki parkta açıldı. Ben ve kardeşim yerimizi de bulduk.
ben, -kiraz ve SJ- çalışmamla yer almıştım. heykelin rengine renk katsın diye renkli bir çalışma yapmıştım. ama bu kez de renk karmaşasında kaybolmuş.. seçmesi zor oluyor diye kalp heykelinin geri kalanını renksiz bir hâle soktuk. tabi Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül de bundan nasibini aldı :)


kiraz&SJ.
(Fred Çakmaktaş'ın altında, kalplerin üstündeki parça..)

[Türk Kardiyoloji Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ömer Kozan da Türkiye ve tüm dünyada ölümlerin yüzde 50`sinin kalp ve damar hastalıklarından kaynaklandığını belirterek, halkı kalp ve damar hastalıkları konusunda bilgilendirmek, onları hastalığa yakalanmamak için çaba göstermelerini sağlamak ve duyarlılık oluşturmak amacıyla ``Kalp heykelini`` yaptırdıklarını söyledi.
Nobel firmasının desteğiyle hazırlanan heykelin sanatçı Yiğit Yazıcı tarafından yapıldığını belirten Kozan, heykelin üzerindeki resimlerin de 24-27 Ekim tarihleri arasında yapılan 24. Ulusal Kardiyoloji Kongresi`ne katılan doktorlar tarafından boyandığını kaydetti.]

Yorumlar

Ahmet Musa dedi ki…
vay be... siz neymişsiniz böle... :):)